skip to Main Content
Os med den gode elektro service

Banner batterier 2

Banner som regnes med blandt de førende internationale anerkendte batteriproducenter og leverer startbatterier til en række førende bilproducenter, såsom Audi, BMW, VW, Chrysler, Porsche og Mercedes. Banner produkter holder lige godt i det kolde nord, som i det varme Afrika.

Certificeret kvalitetbanner
Banner er certificeret efter de nyeste kvalitetsstandarder ISO 9001, ISO/TS 16949 og ISO 14001. Ved denne certificering testes alle kvalitetsrelevante processer i virksomheden indgående. Den konsekvente fokusering
på realiseringen af en maksimal kundeværdi er også her vores øverste mål.

 

Buffalo Bull
Det rigtige startbatteri til alle typer af erhvervskøretøjer (Lastvogne, busser, entrepenør- og landbrugsmaskiner, pistemaskiner). I erhvervskøretøjer anvendes batteriet både til start og som strømforsyning til køretøjets elektriske installeret udstyr.

Running Bull – det bedste batterier til moderne start/stop køretøjer.
Med de stærkt specialiserede batterier fra Running Bull serien, der består af Running Bull EFB, Running Bull BackUp og Running Bull AGM, dækker Banner alle former for start/stop applikationer. Især de stærke cykliske egenskaber gør Running Bull batterierne til en perfekt power pakke, som mestrer de ekstreme belastninger, der skabes ved hyppig start i mikro-hybrid biler.

Uni Bull
Det vedligeholdelsesfrie Uni Bull passer med kun 4 modeller i mere end 900 personbiler i den eksisterende vognpark, og sparer derved batteriforhandlere lagerplads og dermed penge. Med både rund og Ford poltilslutning, samt den variable bundliste med adapter, kan Uni Bull anvendes universalt. Det bekvemme bæregreb fungerer godt som polafdækning. Den nyere kalcium-kalcium-teknologi giver batteriet helt op til 30% højere starteffekt. Uni Bull er designet med udløbssikring via den patenterede Gore-membran fritte.

Banner POWER BULL .Banner power bull
Øget sikkerhed – forbedret dybdeafladning – nemmere genopladning.

Banner POWER BULL er den vigtigste repræsentant for kvalitetsmærket Banner. Som meddelt på Automechanika Frankfurt i september, har vi med det optimerede POWER BULL  taget højde for den nye trend i bilindustrien med batterier i højden 190 mm. Hermed lever vi op til vores løfter og dækker vores kunders behov:
Banner POWER BULL er simpelthen det bedste valg til moderne personbiler.

POWER BULL har fuldkalciumteknologi for bedre startkraft, Double Top udløbssikring og forbedret sikring mod tilbagetænding, som i årevis har bevist deres styrke og fordele. Banner leverer denne teknologi til bilindustrien og kunderne tæller blandt andet mærkerne BMW, Skoda og VW. Den nye højde giver flere fordele:

Øget sikkerhed: Celleforbindelser og andre kritiske komponenter befinder sig under elektrolytspejlet.
Forbedret dybdeafladning: Syretætheden er tendentielt højere, hvilket betyder mindre dybdeafladning i cyklisk drift.
Nemmere genopladning: Genopladningen er nemmere på grund af syreoverskuddet, når batteriet er tomt.

Den voldsomt øgede strømBanner logo med stjerner i moderne personbilers ledningsnet stiller større og større krav til   batterierne.
Den nye Banner POWER BULL  med en højde på 190 mm opfylder de europæiske standarder EN 50.342-1 –           modsvarende samme typer med 50Ah, 62Ah, 72Ah, 80Ah og 95Ah til samme pris som for et 175 mm højt batteri.

NY: POWER BULL PROFESSIONAL – ORIGINAL KVALITET TIL EFTERMONTERING.
De nye topversioner af Power Bull PROfessional er baseret på den prøvede Power Bull teknologi og opfylder præcis tyske bilproducenters specifikationer.
Disse energilagre er designet til moderne biler med meget højt energibehov.

Back To Top
Kurv

Kurv

Varen er fjernet. Fortryd

Indtast venligst din email adresse E-mail og kodeord er ikke korrekt eller e-mailen findes ikke.

Skjul Du skal angive dit kodeord

Glemt dit koderod?

Tak fordi du viser interesse for at handle på vores hjemmeside. Handel på vores hjemmeside vil gøre dagligdagen lettere for både dig som kunde og os som leverandør. Faktisk bestiller vi selv elektronisk hos de fleste af vores leverandører. For at kunne benytte vores E-handelssystem, skal du være oprettet som kunde. Du bliver oprettet ved at udfylde og sende nedenstående formular. Herefter vil du modtage en mail med oplysninger om brugernavn og password. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os +45 56951455. Med venlig hilsen bornholms-elektromotor.png

Indtast venligst dit navn

Indtast venligst din adresse

Indtast venligst postnummer Indtast venligst by

Please enter your country

Indtast venligts dit telefonnummer

Indtast venligst din email adresse

You must accept our terms to be able to signup

Glemt dit kodeord? Indtast venligst din email adresse.
Du vil herefter modtage en mail med et link til ændring af din adgangskode.

Error message here!

Tilbage til login

Close