skip to Main Content
Os med den gode elektro service

 

KuglelejeSom en af verdens førende inden for lejeteknologi i mere end et århundrede har SKF udviklet en unik forståelse af roterende udstyr, og hvordan maskinkomponenter og industrielle processer er indbyrdes forbundne.

SKF fremstiller praktisk talt alle former for kugle- og rullelejer. Mange findes i mere end en af de fire klasser, som SKF inddeler ydeevne i:

SKF standard

Standard SKF-lejer er kendt for deres super kvalitet og lange levetid. Visse applikationer skal dog bruges til tungere belastninger, samtidig med at friktion, varme og slid i lejet reduceres. Til disse applikationer er SKF Explorer-lejerne det oplagte valg.

SKF Explorer

Lejer i SKF Explorer-præstationsklassen kører med lavere temperaturer, mere jævnt og længere end ikke-Explorer-lejer. SKF Explorer-lejer, der er udviklet til mere tungt belastede applikationer, fremstilles af ekstremt rent, homogent stål, der gennemgår en unik varmebehandling. Den unikke varmebehandling giver en optimal balance mellem hårdhed og robusthed. Den indvendige geometri og rulle-/kugleholdere er optimeret til at reducere friktion og slid. Overfladeforarbejdningen af alle kontaktflader fremmer dannelsen af en hydrodynamisk film.

SKF Energy Efficient

Fordi behovet for energibesparelser bliver mere og mere tydeligt hver dag, er teknologi, der muliggør selv en lille reduktion i energiforbruget, en stor nyhed.
Med en erfaring baseret på over 100 års teknisk viden og enestående ekspertise inden for områderne tribologi og tilknyttede videnskaber har SKF skabt præstationsklassen SKF Energy Efficient (E2).
Selv om SKF-lejer løbende har udviklet sig hen imod endnu større effektivitet og driftssikkerhed, repræsenterer denne nye præstationsklasse et betydeligt gennembrud. SKF E2-lejerne reducerer friktionstab i et leje med 30 % eller mere sammenlignet med et SKF-standardleje i en sammenlignelig størrelse. Det betyder, at reduktionen kan være endnu større sammenlignet med andre producenters lejer.

SKF super-precision

For at holde trit med de stadig stigende udfordringer, der er forbundet med ydeevnen i præcisionsapplikationer, tilbyder SKF en komplet serie af superpræcisionslejer. Disse lejer har et optimeret design, der betyder, at de kan tilpasses højere hastigheder sammenlignet med lejer i den tidligere præstationsklasse for højpræcisionslejer. Fordelene ved den nye præstationsklasse er tydelige, når man ser på lejernes forbedrede overordnede ydeevne.Kugleleje 2
Lejer i superpræcisionsklassen karakteriseres af:

  • høj hastighed
  • høj bæreevne
  • høj stivhed
  • lav friktion
  • længere lejelevetid
Der findes også et bredt sortiment af glidelejer, ledhoveder og bøsninger.
Der er et omfattende udvalg af design- og materialevarianter til disse lejer.

LejerEnheder

SKF-lejeenheder består typisk af et leje, en tætning, smøremiddel og en aksellåsningsmekanisme. Enhederne formonteres og justeres på fabrikken. Disse enheder, der er klar til montering, fås med enten kugle- eller rullelejer.
Ud over standardenheder i 100 % stål har SKF mere specialiserede standardprodukter, der er målrettet en bestemt industri, såsom fødevare-, drikkevare- og medicinalindustrien, hvor der f.eks. er behov for specielle materialer, smøremidler, tætninger og lejehuse.

Lejehuse

For at sikre SKF-lejers højtydende egenskaber designer og fremstiller SKF et komplet sortiment af lejehuse og lejetætninger. Disse lejehuse og tætninger er kendte for deres kvalitet og holdbarhed. Ud over de unikke designfunktioner, der forenkler montering, opretning og eftersmøring, er SKF’s lejehuse præcisionsfremstillede, hvilket betyder, at et integreret leje holder hele den beregnede levetid.
Back To Top
Kurv

Kurv

Varen er fjernet. Fortryd

Indtast venligst din email adresse E-mail og kodeord er ikke korrekt eller e-mailen findes ikke.

Skjul Du skal angive dit kodeord

Glemt dit koderod?

Tak fordi du viser interesse for at handle på vores hjemmeside. Handel på vores hjemmeside vil gøre dagligdagen lettere for både dig som kunde og os som leverandør. Faktisk bestiller vi selv elektronisk hos de fleste af vores leverandører. For at kunne benytte vores E-handelssystem, skal du være oprettet som kunde. Du bliver oprettet ved at udfylde og sende nedenstående formular. Herefter vil du modtage en mail med oplysninger om brugernavn og password. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os +45 56951455. Med venlig hilsen bornholms-elektromotor.png

Indtast venligst dit navn

Indtast venligst din adresse

Indtast venligst postnummer Indtast venligst by

Please enter your country

Indtast venligts dit telefonnummer

Indtast venligst din email adresse

You must accept our terms to be able to signup

Glemt dit kodeord? Indtast venligst din email adresse.
Du vil herefter modtage en mail med et link til ændring af din adgangskode.

Error message here!

Tilbage til login

Close