Vores produkter

Vi har nøje udvalgt vores leverandører af maskiner og komponenter til at matche vores høje krav til kvalitet. På vores serviceværksted har vi maskiner og testbænke til rådighed - så stort set alle opgaver er mulige.

transmission_produkt

Transmission

Vores transmissionskomponenter er af høj kvalitet og robust designet til at levere en pålidelig ydeevne under de mest krævende betingelser. Med vores brede udvalg af motorer, gear, koblinger, tandhjul, kæder, remhjul, remme, lejer og tætninger, kan vi opfylde jeres krav til sikre til at jeres motorer kører smidigt og effektivt.

Se udlejning

pumper_produkt

Pumper

Med vores brede udvalg af pumper kan vi dække en lang række behov inden for forskellige industrier og applikationer. Med grundvandspumper og dykpumper, dækker vi et stort område i behovet til at sikre effektiv og pålidelig pumpefunktion i jeres virksomhed.

Se udlejning

loeftegrej_produkt

Løftegrej

Løftegrej er vigtige hjælpemidler i mange industrier og arbejdsområder, og de kan gøre arbejdet lettere og mere effektivt. Vi tilbyder vi et bredt udvalg af løftegrej og tilbehør til forskellige formål og behov, f.eks. stålwire, kranwire, hejseladswire, kæder, kædeslyng, sjækler, kroge, rundsling, surringe, el-taljer, håndtaljer, skraldtaljer og løfteværktøj.

Se udlejning

svejs_produkter-2

Svejs

Vi tilbyder et bredt udvalg af svejseudstyr og tilbehør til professionelle og private brugere. Vores produkter er af høj kvalitet og pålidelige, og vi er stolte af at kunne levere udstyr og materialer til vores kunder, som f.eks. svejsemaskiner, tilsatsmaterialer, sikkerhedsudstyr og tilbehør.

Se udlejning

lufttryk_produkt-2

Lufttryk

Lufttryk er en vigtig faktor i mange industrier, og det gælder også for elektromotorer. Hos Bornholms Elektromotor tilbyder vi et bredt udvalg af produkter inden for lufttryk, som kan hjælpe dig med at optimere driften af dine maskiner og systemer. Vi fører produkter inden for kompressorer, fittings og ventiler..

Se udlejning

generator_produkt

Generator

Vi leverer generatorer og svejsegeneratorer som pålidelig og effektiv strømforsyning til en bred vifte af anvendelser, lige fra nødstrømsforsyning til at drive byggepladser og udendørs arrangementer og aktiviteter. Med vores højkvalitetsgeneratorer kan du være sikker på uafbrudt strømforsyning, uanset hvilken situation du står i.

Se udlejning

el-artikler_produkt

El-artikler

Vi tilbyder et bredt udvalg af el-artikler til industrien, der kan øge effektiviteten og sikkerheden i produktionsprocesserne. Med måleudstyr, kontakter, Cee-stik, relæ, kabler, kapslinger og meget andet, kan vores sortiment af produkter bidrage til jeres virksomhed.

Se udlejning

forbrugsvare_produkt

Forbrugsvare

Med vores brede sortiment af produkter inden for elektriske motorer og tilbehør, kan vi levere effektive løsninger og artikler til alle typer af industrielle applikationer. Fra små til store produkter, lagerfører vi f.eks. Kema-produkter, slibeskiver, strips, tape og meget andet - for at kunne dække ethvert behov i jeres virksomheds hverdag.

Se udlejning

Kontakt os

Ring 56 95 14 55

...eller skriv til os så tager dialogen derfra

Kontaktform fra bhem.dk

Navn(Påkrævet)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.